ლეღვის მურაბა - 24 ოქტომბერში 2012 - საიტები

თქვენ შემოხვედით როგორც სტუმარი | კონტაქტი skype: amiko19981

გაერთე ჩვენთან ერთად!

საიტის მენიუ
კატეგორიები
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0

www.wsa.ge

მთავარი » 2012 » ოქტომბერი » 24 » ლეღვის მურაბა
14:48
ლეღვის მურაბა

მომზადების წესი:

შავი სამურაბე ლეღვი ალაგ-ალაგ ჩავჩხვლიტოთ ხის ჩხირით. ორ ჩაის ჭიქა წყალში ჩავყაროთ შაქარი და მოვადუღოთ სიროფი. დაჩხვლეტილი ლეღვი მოვათავსოთ სიროფში და ნახევარსაათიანი დუღილის შემდეგ გადმოვდგათ ცეცხლიდან. გავაჩეროთ რამოდენიმე საათით ან მეორე დღემდე. შემდეგ კვლავ შემოვდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ დაახლოებით ნახევარი საათის განმავლობაში, სანამ სიროფი არ შესქელდება და ლეღვი ქმოვიდა შემოდგომა და დადგა დრო გემრიელი მურაბების კეთებისა. ტომატო შეეცდება ფეხი აუწყოს რიტმს და ნელ-ნელა შემოგთავაზოთ სხვა და სხვა მურაბების რეცეპტები. ჩაფიქრებული მაქვს ერთი-ორი უცხო და ძალიან გემრიელი მურაბის რეცეპტის დაწერა უახლოეს მომავალში. დანარჩენს სიურპრიზად შემოვინახავ.

გემრიელი მურაბები გამოგსვლოდეთ!არვის ფერს არ მიიღებს.



 


მიმაგრება:
კატეგორია: კულინარია | ნანახია: 232 | დაამატა: happy | ტეგები: ლეღვის მურაბა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
ძებნა
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
უფასო sMs


გამოკითხვა
რა კატეგორიის საიტზე შედიხართ ყველაზე ხშირად?
სულ პასუხი: 119