შავი სამურაბე ლეღვი ალაგ-ალაგ ჩავჩხვლიტოთ ხის ჩხირით. ორ ჩაის ჭიქა წყალში ჩავყაროთ შაქარი და მოვადუღოთ სიროფი. დაჩხვლეტილი ლეღვი მოვათავსოთ სიროფში და ნახევარსაათიანი დუღილის შემდეგ გადმოვდგათ ცეცხლიდან. გავაჩეროთ რამოდენიმე საათით ან მეორე დღემდე. შემდეგ კვლავ შემოვდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ დაახლოებით ნახევარი საათის განმავლობაში, სანამ სიროფი არ შესქელდება და ლეღვი ქმოვიდა შემოდგომა და დადგა დრო გემრიელი მურაბების კეთებისა. ტომატო შეეცდება ფეხი აუწყოს რიტმს და ნელ-ნელა შემოგთავაზოთ სხვა და სხვა მურაბების რეცეპტები. ჩაფიქრებული მაქვს ერთი-ორი უცხო და ძალიან გემრიელი მურაბის რეცეპტის დაწერა უახლოეს მომავალში. დანარჩენს სიურპრიზად შემოვინახავ.
გემრიელი მურაბები გამოგსვლოდეთ!არვის ფერს არ მიიღებს.